Lydværksted

Du kommer til at arbejde med lydproduktioner under alle former. Vi arbejder med forskellige indspilningsformer fra analoge indspilninger på 24-spors båndoptager til digitale indspilninger med samplere og computere som arbejdsredskaber.

Produktionsopgaverne er en blanding af interne opgaver for de andre værksteder i huset, hvor der kan være behov for små digitale lydspor til hjemmesider og demo-CD’er for musikværkstedet.

Derudover har vi også eksterne kunder, hvor opgaverne typisk kan være indspilning af trommer, vokal osv. til videreproduktion.

Indimellem laver vi også lyd til Musikværkstedets koncerter.

I forbindelse med arbejdet på værkstedet vil du blive undervist i den teoretiske del af lydproduktion. Fysik omkring lydbølger og den elektriske del, når lyd skal transformeres til magnetisme på bånd eller binære tal på en CD.

At arbejde i et studie kræver en del træning i overblik og administration. Du vil blive trænet i at holde orden og have overblik i forbindelse med opstilling af instrumenter og mikrofoner, de forskellige effekter der benyttes samt at holde styr på, hvad der er på de forskellige bånd og de forskellige spor i en produktion.

Værkstedets mobil 2175 0968.

Se eksempler på produktioner.