Musikværksted

Omdrejningspunktet på værkstedet er musikproduktioner.

Samarbejdet er i centrum på dette værksted.

Hverdagens primære fokusområde er sammenspil. Når det er sagt, kan hverdagen være meget afvekslende inden for musikkens rammer.
Musikværkstedet arbejder bl.a. med fremførelse, lyd, fortolkning/udtryk og kreativitet. Desuden arbejdes der med: rytmisk træning, musikteori, hørelære, komposition af egne numre, studieindspilninger, liveindspilninger, vokal masterclass og instrumental workshops.
 
Musikværkstedet spiller mange og forskelligartede koncerter. Værkstedet deltager også i og laver projekter, hvor eleverne står for at skrive tekst og musik til f.eks. teaterstykker, musicals og små film – evt. i samarbejde med Tekst- og Lydværkstedet.

Der stilles krav til den enkelte om engageret deltagelse, selvstændighed og respekt over for den gruppe og de mennesker, der samarbejdes med, samt deltagelse i div. arrangementer uden for arbejdstid, som f.eks. koncerter mm.

Vi lægger meget vægt på at den enkelte elev, orkestrene og det samlede værksted fungerer godt.

NB: Når du kommer til intro på k-u-b-a, skal du forberede dig på at spille/synge lidt på det instrument, du gerne vil ind på, for en af værkstedets lærere. Du må spille/synge lige hvad du har lyst til.

Værkstedets mobil 2365 3866.

Klik her for at se værkstedets produktioner

Se mere på youtube/Kuba Musik