Teaterværksted

Du er tiltrukket af teater og har lyst til at prøve det, fordi du kan godt lide at stå på en scene, du synes det er spændende at arbejde med en karakter/rolle, du regner med at lære noget om dig selv, du kan godt lide at lave noget kreativt sammen med andre, eller noget helt femte.
MEN du behøver ikke have erfaring med teater for at starte, bare du har lyst.

Vi hjælper dig med at blive afklaret med, hvad du vil/kan og skal, når du er færdig med dit ophold på skolen. Både i forhold til uddannelse, arbejde og livet.

Undervisningen på Teaterværkstedet er projektorienteret. Det vil sige, at de ting du lærer, er beregnet til at blive brugt i de forskellige produktioner (forestillinger), vi arbejder med, mens du går på skolen.

Der er to faste lærere tilknyttet værkstedet: Jean Louis og Nina. Derudover er der også gæstelærere, som bliver valgt i forhold til undervisningens temaer, forestillinger og elevernes ønsker.

Teaterværkstedet har forskellige projekter
Det kan være store forestillinger som vil ligge i december og juni. Disse forestillinger vil som regel blive afviklet på en scene uden for skolen.
Soloprojekter løbende, men gerne i august og januar.
Readings (tekstarbejde i samarbejde med Tekstværkstedet), som ofte bliver opført i forbindelse med arrangementer på skolen.
Dertil kommer forskellige arbejder og forestillinger f.eks. baseret på store forfatteres fødselsdage/jubilæer, forskellige NGO-indsamlinger.

På Teaterværkstedet tager vi også på inspirationsture og ekskursioner. Det kan være i teatret, i biografen, til forskellige udstillinger, på museer, til koncerter mm.

Værkstedets mobil 2365 3410.

Se værkstedets produktioner.