Videoværksted

Brænder du for at lave videoeksperimenter, finde på timelaps, bygge et stopmotion univers, lave sære effekter og i det hele taget være kreativ med videomediet, så skal du på dette værksted.

På videoværkstedet arbejder vi med korte formater til nettet. Vi leger med mediet og undersøger, hvordan man  kan fortælle en visuel historie, der hurtigt kan fange opmærksomheden i den evige strøm af videoer online.

 På videoværkstedet lærer du redskaberne i den filmiske værkstøjskasse: at optage de gode billeder og den forståelige lyd, lave den skarpe klipning og fortælle den vigtige historie.  Vi arbejder overvejende praktisk, men en gang om ugen har vi dramaturgi eller filmhistorie.  Vi ser både nye og gamle film, analyserer og taler om dem.

Hvis du skal starte hos os, er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde med teknik og udstyr.  Nogle gange laver vi film på mobilen, andre gange på vores professionelle kamaraer. Vi har lidt forskelligt kameraudstyr og klipper i FCPX og Premiere Pro. Hvis du ikke har så meget erfaring i forvejen, skal du være parat til at kaste dig ud i at lære nyt.

På videoværkstedet løfter vi i flok. Der er meget gruppearbejde, og vi har ofte mange produktioner i gang samtidig. Du skal have lyst til at arbejde sammen med andre mennesker, og du skal være aktiv og åben overfor at hjælpe andre.

Vi har en stor grad af medbestemmelse på Videoværkstedet, men det betyder også, at vi forventer, at du kan tage initiativ og arbejde selvstændigt. Du skal være parat til at tage ansvar og være mødestabil.

Vi synes, at film og video er et fantastisk medie. Hvis du også synes det og har lyst til at finde ud af, hvordan man formidler et budskab i levende billeder på en sjov og kreativ måde, så kig forbi til en rundvisning.

Værkstedets mobil 2175 0827.

Se mere på youtube/kubafilm.