Thomas Seest

Jeg er uddannet indenfor fotografi og time-based-art fra Glasgow School of Art, i Skotland. Jeg er aktiv indenfor billedkunst og dokumentarfilm. Jeg stiftede Videoværkstedet i 2006.

Sidse Carstens
Jeg har en Equivalent Masters of Arts, er uddannet animationsfilminstruktør fra Den Danske Filmskole og har en efteruddannelse som manuskriptforfatter. Mit speciale er den korte visuelle filmfortælling både i kommercielle sammenhæng og som kunstform. Jeg har instrueret en lang række reklamefilm, musikvideoer, undervisningsfilm, kortfilm og kunstfilm. 
 
Jeg har tidligere undervist på Den Danske Filmskole, IT-Universitet i København, Syddansk Musikkonservatorium Tonespace og på private kurser i kreativitet og kunstneriske processer. Desuden har jeg siddet i optagelses udvalg og været censor på Den Danske Filmskole, siddet i tænketank for kunst og erhvervsliv og været medlem af Danske Filminstruktørers legatudvalg.
 
Bettina Fürstenberg

Jeg er uddannet i Malmø i Sverige på Konsthögskolan. I mange år har jeg arbejdet med forskellige former for videoinstallationer og dokumentar. Jeg har arbejdet på Videoværkstedet siden 2010.